Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

huis te koop leopoldsburg

Huis te koop in Leopoldsburg. Huis 2 slaapkamers te koop in Leopoldsburg.

Pin Op Huis
Pin Op Huis

Huis in Leopoldsburg Te Koop Louis Lecocqstraat 39 3970 Leopoldsburg KI 743.

. Generaal de Krahestraat 58. Prachtige nieuwbouwwoning in ruwbouwwinddichte-staat met 4 kamers rustig gelegen te Leopoldsburg. Huis te koop 219000. Huis 3 slaapkamers te koop in Leopoldsburg.

LOUIS LECOCQSTRAAT 39 - LEOPOLDSBURGRustig. Huis 1 slaapkamer te koop in Leopoldsburg. Huis 3 slaapkamers te koop in Leopoldsburg. Op Realo vind je 31 panden te koop in Leopoldsburg 3970.

Mooi gerenoveerde rijwoning in het centrum van Leopoldsburg gelegen in rustige straat. In de laatste 24u hebben we de nieuwe advertenties toegevoegd. Woning - Caimolaan 3970 Leopoldsburg. Huis 1 slaapkamer te koop in Leopoldsburg.

Gerenoveerde rijwoning 2sk met garage centrum Leopoldsburg Betaalbare volledig. Opbrengsteigendom met 3 appt parking. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Leopoldsburg 173 m² 1324 m² 4 kamers 4 kamers 1 badkamer huis Garage.

LOUIS LECOCQSTRAAT 39 - LEOPOLDSBURG Rustig gelegen te renoveren gelijkvloerse woning 122 m² met 3 slaapkamers en een inpandige garage op een. Vastgoedprijzen in de regio. ERA heeft 12 huizen en appartementen te koop in Leopoldsburg. Deze woning is kwalitatief gebouwd met een mooie rustieke generfde facadesteen Oud BeauvoordeVolledige inrit en terras is geklinkerdAchteraan staat een carport en er is tevens.

5 dagen 4 slaapkamers 1 badkamer 434m 2. Je kan van elk pand fotos en informatie bekijken of zelf meteen contact opnemen met de makelaar. Huizen te koop in Leopoldsburg 3970 12 resultaten. LOUIS LECOCQSTRAAT 39 - LEOPOLDSBURG.

Woning Te koop Leopoldsburg. De woning werd opgeknapt en heeft zeer veel lichtinvalNaast de ruime living vinden we een. 3970 Leopoldsburg Provincie Limburg. Te renoveren woning met 3 slaapkamers en.

Huis appartement garage grond kantoren commercieel gebouw of industrie. Mooi gerenoveerde rijwoning in het centrum van Leopoldsburg gelegen in rustige straat. Woonhuis te koop Leopoldsburg - Huis Garage. 27 huizen zijn te koop in de gemeente 0 huizen te huur 46 appartementen te koop en 4 appartementen te huur.

Adjudant De Keyserstraat 4. Bekijk all 14 fotos Kaart. De woning werd opgeknapt en heeft zeer veel lichtinvalNaast de ruime living vinden we. Deze moderne woning linkerzijde is rustig gel.

De huidige gemiddelde prijzen voor Leopoldsburg zijn deze. Vastgoedprijzen in de regio. Huis Te koop Leopoldsburg. 419000 Huis te koop Geleegstraat 24A 3970 Leopoldsburg.

Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te koop in Leopoldsburg zijn klik dan hier. Ontdek alle huizen te koop in Leopoldsburg deelgemeenten op Zimmo. Huis 4 slaapkamers te koop in Leopoldsburg.

32 Gelegen in een doodlopende zijstraat van de. Rustig gelegen te renoveren gelijkvloerse woning 122 m² met 3 slaapkamers en een inpandige garage op een. 3970 Leopoldsburg Provincie Limburg. Huis te koop in Leopoldsburg.

Ob op een perceel van 5 A en 84 CA E-Max. LOUIS LECOCQSTRAAT 39 - LEOPOLDSBURGRustig gelegen te renoveren gelijkvloerse woning 122 m² met 3 slaapkamers en een inpandige garage op een. Koop of verkoop Online een goed op Biddit met het advies van uw notaris en in alle vertrouwen. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem.

Ontdek alle huizen te koop in Leopoldsburg 3970 op Zimmo. Huis 2 slaapkamers te koop in Leopoldsburg. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. De 3 wooneenheden zijn langdurig verhuurd met.

Helaas staat het zoekertje met referentie 3023407 niet meer online. Huis 4 slaapkamers te koop in Leopoldsburg. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in Leopoldsburg deelgemeenten. Klik hier en ontdek de huizen en villas te koop in 3970 Leopoldsburg via Logic-Immobe.

Pin Op Huis Kopen
Pin Op Huis Kopen
Project Leopoldsburg Pastoriestijl Living Exterior Kolmont Project Huizen Appartementen
Project Leopoldsburg Pastoriestijl Living Exterior Kolmont Project Huizen Appartementen
Pin Op Huizen Te Huur
Pin Op Huizen Te Huur
Appartement Te Koop In Leopoldsburg 155 000 Jkj8s Vastgoed C Zimmo Huisstijl Appartement Appartementen
Appartement Te Koop In Leopoldsburg 155 000 Jkj8s Vastgoed C Zimmo Huisstijl Appartement Appartementen
Appartement Te Koop In Leopoldsburg 199 000 Itgc8 Savemak Vastgoed Bvba Zimmo Appartement Huisstijl Appartementen
Appartement Te Koop In Leopoldsburg 199 000 Itgc8 Savemak Vastgoed Bvba Zimmo Appartement Huisstijl Appartementen

Posting Komentar untuk "huis te koop leopoldsburg"